Skab et samarbejde med Eco Techniq

Vores partnerskaber

Et godt partnerskab er vejen frem

Hos Eco Techniq er vi stolte af vores partnerskaber, som spiller en afgørende rolle i at levere førsteklasses grønne løsninger til vores kunder.
Vi vælger omhyggeligt vores samarbejdspartnere ud fra vores kerneværdier om grøn energi og CO2-besparende løsninger, og det er alt sammen med ét formål i sigte; At sikre jeres tryghed som kunde hos os.

Base2Charge

Et af vores mest betydningsfulde partnerskaber er med Base2Charge, en uafhængig udbyder, som hverken er ejet helt eller delvist af et energiselskab. De er branchens førende leverandør af brugervenlig, effektiv og professionel software til elbilopladning. Vores partnerskab med Base2Charge sikrer, at de ladestandere, vi tilbyder vores kunder, er udstyret med den mest kraftfulde og driftssikre teknologi på markedet. Base2Charge’s løsning er både driftssikret og fremtidssikret, og så giver den en lang række enestående fordele for Eco Techniqs kunder.

\

Innovativ opladningssoftware:

Base2Charge har udviklet en opladningssoftware, der er uden sidestykke på markedet. Deres teknologi integreres problemfrit i de fleste typer af ladestandere og giver vores kunder en intuitiv, effektiv og professionel opladningsoplevelse uden besvær.

\

Fleksibilitet uden abonnement:

Med Base2Charge låser I jer ikke fast til abonnementsløsninger. Der er ingen app eller ekstra gebyrer, hvilket betyder, at dine medarbejdere, beboere og besøgende kan oplade deres elbiler på en nem og omkostningseffektiv måde ved blot at bruge en QR-kode.

\

Prisstyring efter jeres behov:

Med Base2Charge har I fuld kontrol over opladningspriserne. Tilpas priserne efter målgruppen og differentier dem præcist, som I ønsker. Dét giver jer fuld fleksibilitet og råderet over jeres investering.

\

Personligt, skræddersyet dashboard:

Base2Charge giver adgang til jeres helt eget, brugerdefinerede kontrolpanel. Her kan I til enhver tid overvåge ladekapacitet, drift, priser, forbrug og meget mere. Det er en kraftfuld værktøjskasse, der hjælper jer med at optimere og overvåge jeres opladningsfaciliteter til alle tider.

\

Indtjeningsmuligheder på forbruget:

Base2Charge giver mulighed for at åbne jeres ladestandere for tredjepartsbrugere i ydertimerne. Det er en fantastisk måde at tjene ekstra indtægter på med opladninger til en pris, som I selv fastsætter.

Vi spiller alle på samme hold – Eco Techniq, Base2Charge og jer som kunde

Vores partnerskab med Base2Charge giver tryghed. Vi spiller nemlig på samme hold som vores kunder, og vi stræber derfor altid efter at tilbyde jer de absolut bedste løsninger inden for grøn energi og strøm. Derfor er vi særligt stolte af vores samarbejde med Base2Charge, som er en stærk spiller på markedet. Vi ser frem til at fortsætte med at levere førsteklasses opladningsløsninger gennem dette stærke partnerskab.

Sådan udvælger vi vores partnere

Vores partnerskaber er drevet af fælles mål om at levere grønne og energieffektive løsninger. Vores dedikation til grøn energi og bæredygtighed går hånd i hånd med vores partnerskaber og sikrer, at vi tilbyder vores kunder de mest miljøvenlige løsninger.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores partnerskaber, og hvordan de kan sættes i spil for at gavne jer. Sammen skaber vi en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

 

Skal vi gå en grøn fremtid i møde sammen?

Vores kerne ekspertiser

Vores øvrige ekspertiser

Byggestrømstavler:

Opnå tryghed og sikkerhed på byggepladsen med pålidelige og effektive byggestrømløsninger, der holder byggeprocessen i gang.

UPS-anlæg:

Når uafbrudt strømforsyning er afgørende, kan I stole på et pålideligt og effektivt UPS-anlæg, der sikrer, at de vitale systemer forbliver online, uanset hvad.