Lær os lidt bedre at kende

Om Eco Techniq

Vores formål

Bæredygtige tekniske løsninger – i dag, i morgen og i årene fremover

Vi mener, at teknik og bæredygtighed skal gå hånd i hånd for at forme en bedre fremtid.

Vores vision er enkel; At levere tekniske løsninger, der ikke kun opfylder vores kunders behov, men som også skaber en positiv indvirkning på både samfund og miljø.

Vi er drevet af en dyb overbevisning om at rykke på de grønne initiativer og bevæge os fra mission til aktion – alt sammen for at fremskynde overgangen til grøn energi for en mere bæredygtig verden. Dét er, hvad der driver os hver eneste dag i Eco Techniq.

Er I også klar til at rykke på overgangen mod mere grøn energi? Kontakt os for at diskutere jeres tekniske behov.

Vores grønne engagement

Ønsker I også at overvåge jeres energiregnskab og reducere jeres CO2-aftryk?

I Eco Techniq servicerer vi en bred vifte af erhvervsvirksomheder, kommuner og boligforeninger med grønne løsninger. Skal vi også rådgive og servicere jer?

Læs mere
Valg af leverandører:
Vi samarbejder kun med leverandører, der deler vores grønne forpligtelse og aktivt reducerer deres CO2-aftryk i alle led.

Transport:
Vi benytter leverandører, der tilbyder grøn transport, og vi konverterer vores egen transport til grøn energi for at mindske vores miljøpåvirkning.

Overvågning af energi:

Vi holder øje med vores eget energiregnskab og hjælper vores kunder med at gøre det samme. På den måde kan vores kunder træffe bæredygtige beslutninger, der reducerer miljøpåvirkningen.

Vores historie

Eco Techniqs historie begyndte i 2011, da vores grundlæggere, Lene og Kenn, tog det modige skridt at etablere vores virksomhed. De har begge sat deres tydelige og positive præg på Eco Techniqs DNA, og vi er heldige, at de fortsat er en aktiv del af vores daglige ledelse.

En drøm om mere end blot en virksomhed

Eco Techniq blev grundlagt ud af en dyb vision om at skabe mere end en virksomhed. Det skulle være en moderne arbejdsplads, hvor medarbejderne ikke blot var ansatte, men anerkendt som en vigtig del af et samlet hold. Det er den dag i dag stadig fundamentet for vores måde at drive vores virksomhed på, og det har altid været en af vores vigtigste kerneværdier.

Fleksibilitet og livsrum

Fra den allerførste dag har vi arbejdet målrettet på at skabe en arbejdsplads, der er fleksibel og rummelig nok til at imødekomme de forskellige aspekter af vores medarbejderes liv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv handler om mere end blot jobbet. Det handler om at integrere arbejdslivet med familieliv, hobbyer og personlige interesser. Glade medarbejdere skaber tilfredse kunder, og vores historie er en fortælling om netop dette.

 

Vores værdisæt:

\

Bæredygtig teknik og klimaansvar:

Vi er eksperter inden for el, teknik og energi og tager et klart klimaansvar. Vores vision er at være med til at drive den grønne omstilling og levere tekniske løsninger, der skaber en bedre fremtid for vores samfund og miljø.

\

Energioptimering og grøn energi:

Med vores ekspertise inden for energioptimering og grøn energi arbejder vi målrettet på at skabe energieffektive bygninger med sunde indeklimaer. Vi hjælper vores kunder med at træffe de rigtige investeringsbeslutninger og opnå grønne certificeringer.

\

Aktiv dialog og nære relationer:

Vi værdsætter dialog og har en nærværende og relationsskabende tilgang til vores kunder. Vi hjælper jer med at investere klogt, så I opnår de ønskede resultater samt besparelser på CO2’en. Sammen spiller vi på samme hold.

Vi ser frem til arbejde sammen om at opnå en bæredygtig og energieffektiv fremtid baseret på vores fælles værdisæt.

Vores kerne ekspertiser

Vores øvrige ekspertiser

Byggestrømstavler:

Opnå tryghed og sikkerhed på byggepladsen med pålidelige og effektive byggestrømløsninger, der holder byggeprocessen i gang.

UPS-anlæg:

Når uafbrudt strømforsyning er afgørende, kan I stole på et pålideligt og effektivt UPS-anlæg, der sikrer, at de vitale systemer forbliver online, uanset hvad.