Lad Eco Techniq være jeres leverandør af byggestrømstavler

Vi forsyner byggeprojekter med pålidelige og sikre byggestrømstavler

Uanset om det drejer sig om renovering, nybyggeri eller events. Med mere end 12 års erfaring er vi jeres erfarne teknikpartner, og når I samarbejder med os om byggestrøm, garanterer vi, at jeres byggeplads har den nødvendige elforsyning, der opfylder alle jeres krav og specifikationer.

Erfaren partner i København og omegn

Planlægger I at bruge byggestrømstavler til jeres næste byggeprojekt i København? Lad os bidrage til en pålidelig elforsyning.

Vi har tidligere leveret og installeret byggestrømstavler på utallige byggepladser i København og omegn, herunder komplekse projekter som bl.a. Harbour Run i indre København, hvor både strøm og vand er afgørende for en vellykket eventafvikling.

Vi sikrer både montering, tilslutning og konfiguration af byggestrømstavlerne, så I kan fokusere på jeres projekt uden at bekymre jer om elforsyningen.

Sikker elforsyning til byggepladsen

Vores byggestrømstavler er skabt til at garantere en pålidelig elforsyning, der aldrig svigter. Vi tilbyder byggestrøm i forskellige spændinger; Fra 230 til 400 volt samt byggelys.

Sammen finder vi den løsning, der bedst matcher jeres konkrete krav og behov. Vores byggestrømstavler er CE-certificerede, og overholder dermed de strengeste sikkerhedsstandarder.

 

Energioptimering og grøn energi

I Eco Techniq er vi medspillere i den grønne omstilling. Derfor stræber vi efter at reducere energiforbruget for en mere bæredygtig fremtid. Vi tilbyder byggestrømstavler med energioptimeringsfunktioner og grønne energiløsninger. Vores byggestrømstavler kan bl.a. udstyres med automatiske strømafbrydere for at minimere energispild, når der alligevel ikke er nogen folk på byggepladsen. Aspekter, som er naturligt for os at rådgive om, når I har behov for byggestrøm til nybyggeri, renovering eller events. Kontakt os i dag, og lad os sammen planlægge elforsyningen til jeres næste projekt.

Det, der gør os specielle, er den rådgivning og vejledning, vi tilbyder vores kunder. Vi ser det store billede og tager alle de nødvendige hensyn. Og vi inddrager jer i hele processen – ikke kun i selve installationen, men også i rådgivningen, der fører os sammen mod den bedste løsning.

– Eco Techniq

Stor ekspertise og solid erfaring

Vores team har mere end 12 års ekspertise inden for byggestrøm og teknik. Vi er specialister i at levere pålidelig elforsyning, der opfylder de mest krævende standarder og til såvel erhvervsvirksomheder som entreprenører, kommuner m.fl. Vores teknikere er uddannede og klar til at tackle ethvert projekt.

Derfor vælger vores kunder at samarbejde med os:

\

Pålidelig elforsyning

\

Skræddersyede byggestrømstavler

\

Bæredygtige energiløsninger

\

Erfarne teknikere

\

Kundetilfredshed i fokus.

Vores kerne ekspertiser

Vores øvrige ekspertiser

Byggestrømstavler:

Opnå tryghed og sikkerhed på byggepladsen med pålidelige og effektive byggestrømløsninger, der holder byggeprocessen i gang.

UPS-anlæg:

Når uafbrudt strømforsyning er afgørende, kan I stole på et pålideligt og effektivt UPS-anlæg, der sikrer, at de vitale systemer forbliver online, uanset hvad.