Services

Se alle vores services indenfor teknik

Vi udfører mange forskellige typer af opgaver, som f.eks. ventilation, brand sikring, servere, klima kontrol og rådgivning omkring energi. 

Ventilation

Der er store krav til indeklima og ventilation, dette giver behov for velkørende anlæg og teknikere der kan overskue kompliceret anlæg da der ofte er samspil med flere systemer herunder køl, varme og CTS.

ABA

Opstår der en brand i en bygning eller i virksomheden, er de første sekunder meget vigtige for at kunne redde mennesker ud, det kræver at ABA anlægget er funktionelt, og serviceret.

IT køl

Der er stigende behov for køl i forbindelse med IT-infrastruktur. Det rette klima i forbindelse med IT er utrolig vigtig samtidig med vigtigheden af ikke at anvende unødig meget energi for at opret holde klimaet.

Varmepumpe

Der er i dag et stigende behov for køling både komfort og til serverrum og datacentre. Selvfølgelig er der også behov for køl i mere traditionel forstand som køle/frost rum m.m.

Power quality

En driftssikker og energi effektiv installation kræver god spændings- og strøm kvalitet. Ifølge DEFU Rekommandation 16 må spændings- og strømkvaliteten ikke overskride gældende værdier.

Data service

Der er i dag et øget behov for drift sikre datanetværk på både kobber og fiber for at kunne sikre virksomheden ikke oplever nedetid og lange responstider. Kontakt os for at hører nærmere. 

Energi

Vi rådgiver gerne omkring, hvordan vi kan hjælp din med at spare på strømmen. Gennem optimering af ventilations anlæg, opsætning af CTS, og generelt brug af mere grønne el løsninger. 

CTS/BMS

Store krav til indeklima, gør at et velfungerende CTS/BMS system til at binde systemerne sammen er nødvendigt. Vi kan servicere og installere Schneider CTS/BMS system.

Byggestrøm

Vi tilbyder byggestrøm til både store og små byggepladser. Etablering af afregningsmåler men også  400V / 230V forsyning i henhold til gældende den lovgivning.

Vi er din professionelle
teknik partner

Kontakt os i dag - Og få et uforpligtende tilbud på dit næste teknik projekt
Vores partnere & certificeringer

Eco Techniq Aps
Lunikvej 23
2670 Greve

CVR: 32159095

Følg med

© Eco Techniq
Design by PLICO