Data service

Vi tilbyder data service, som er sikkerhed og fleksibilitet til din data opsætning. Så kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig, med data service.

Fleksibel data service

Professionel data service

Der er i dag et øget behov for drift sikre datanetværk på både kobber og fiber for at kunne sikre virksomheden ikke oplever nedetid og lange responstider.

Samtidig kan det være vigtigt at have en fleksibel datainstallation så det hurtigt kan tilpasses nutidens dynamiske virksomheders behov.

Kravene til dataanlæg og den trafik der skal køre på datainstallationer er øget betragteligt, og for at sikre dette kræver det i højere grad mere erfarent og specialiseret personale for at kunne sikre at datainstallationerne laver op til de nyeste krav og standarder.

Vi tilbyder: 

 • Tilstandsrapporter på Kobber.
 • Tilstandsrapporter på Fiber.
 • Vedligehold af installationer.
 • Fejlfinding.
 • Rådgivning/Projektering ifbm nye behov.

Vores kunder

  Få et uforpligtende tilbud!

  Kontakt os gennem formularen

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste større eller mindre teknik projekt. Vi har mange års erfaring i branchen, og mere end 40 kompetente montører, teknikere, lærlinge og funktionærer. 

  Vi har stort fokus på energiforbrug og sikkerhed generelt, og søger at være innovative i El branchen, og skabe bæredygtige løsninger. 

  Skal vi være din nye Teknik partner? 
  Så kontakt os gennem kontaktformularen her, eller ring os op herunder. Så vi kun få en god og konstruktiv snak omkring dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig i mål. 

  Vi er din professionelle
  teknik partner

  Kontakt os i dag - Og få et uforpligtende tilbud på dit næste teknik projekt
  Vores partnere & certificeringer

  Eco Techniq Aps
  Lunikvej 23
  2670 Greve

  CVR: 32159095

  Følg med

  © Eco Techniq
  Design by PLICO