Cases

Se nogle af vores spændende kunde cases

Vi udføre mange forskellige typer af teknik opgaver, for mange forskellige kunder. Her på siden kan du få et indblik i nogle af de projekter, vi har udført. 

Vores kunder

PFA

Ventilation – Tekniske installationer – Køle/varme installation – CTS – ABA anlæg – Fiber/kobber data infrastruktur

Eco Techniq har projekterede og udført tekniske installationer i forbindelse med renovering af PFA’s hovedsæde i ca. 27.000 m2 i Nordhavnen.

Entreprisen omfattede køle/varme installation til komfort ventilation, fiber/kobber data infrastruktur, CTS og ABA-anlæg.

Eco techniq har leveret og monteret 10 køle/varmepumper til komfort ventilation med en samlede effekt på 800 kW. Anlægget leverer køl og varme effekt til 14 ventilationsanlæg samt køle/varmeflader i kontorer og mødelokaler.

Der er leveret og installeret data infrastruktur bestående af 22 krydsfelter, 250.000 m PDS-kabling og 7000 m fiber optisk back bone. Data netværket er opbygget med en redundant stjerne forbindelse til de 22 krydsfelter, herfra er der kablet og monteret 6200 PDS-stik. Systemet er CommScope kat. 6a og er testet og certificeret med 25 års garanti.

Eco Techniq har projekteret og installeret et fulddækkende ABA-anlæg med integration til en lang række tekniske anlæg som sprinkler, elevatorer, CTS-anlæg og brandspjæld. ABA-anlægget er opbygget med 5 FDP-centraler fra Schneider Electric og omfatter mere end 1200 detektorer og er integreret med smart telefon og PC.

CTS-anlægget sikre at alle de tekniske anlæg og systemer kan udveksle data, sikre et godt indeklima og sparre energi. Eco Techniq har som partner med Schneider Electric installeret og idriftsat anlægget der styrer 173 zoner, 14 ventilationsanlæg en varmecentral og 10 køle/varmepumper.

I dag er vi ca. 40 ansatte, som både tæller montører, teknikere, lærlinge og funktionærer. Alle bidrager til et professionelt team med stærke kompetencer.

Vi er specialister indenfor Køl, ventilation, CTS og Elinstallationer samt sikring (ABA). Vi er kvalitetsbevidste og har altid fokus på kundens behov. 

Inter Terminals A/S

Eco Techniq udfører daglig service og vedligeholdelses opgaver, samt projekterer og gennemfører projekter på de tekniske installationer, vores erfarne medarbejdere har igennem 12 år været en fast del af Terminalen, og har derfor et indgående kendskab til alle de tekniske installationer.

Inter Terminals A/S er en stor olievirksomhed, som opbevarer forskellige typer olier for deres kunder.

Den daglige service og vedligehold spænder bredt, omfattede Atex (Ex) installationer, Højspændingsanlæg, Spændningskvalitet og overvågning af denne, UPS anlæg, Emerson radar tankudstyr og vedligeholdelse, Frekvensstyret Motor- og pumpe installationer, Diesel brandpumpe vedligeholdelse, LED Gadebelysning, Adgangskontrol, herunder ITV med perimetersikring og termiskudstyr, køle/varme pumper, komfort ventilation, fiber/kobber data infrastruktur og aktivt udstyr, samt installation til SRO anlæg.

Eco techniq har leveret og monteret 7 SRO skabe i terræn uden nedlukning af drift, Årligt test af alle hpfi relæer i tæt samarbejde med kunden således der ikke opstår driftforstyrrelser i dagligdagen. Årligt test og gennemgang af lynafleder installationer. Kalibrering af tank radarer samt reparation og vedligeholdelse.

Der er leveret og installeret 28 UPS anlæg decentralt i bygninger til SRO og ITV anlæggene samt til Datanetværkets aktive komponenter, disse er koblet på netværket således at der foregår overvågning af spændingskvaliteten helt ud i alle ender af installationerne.

Eco Techniq har projekteret, og bygget og installeret og programmeret servere til ITV anlægget, herunder perimetersikring af hele Terminalen og landgang på deres Pir/kaj.

Vestforbrændingen nyt datacenter

Opgaven bestod i at etablere et komplet turn-key datacenter til Vestforbrændingen.

Der er leveret og installeret en komplet kube løsning bestående af kold og varm zone opbygget af serverrack og inrow kølemaskiner fra APC samt nødkøling. For forsyningssikkerheds skyld er der installeret både centrale og decentrale UPS-anlæg fra Eaton til datacenteret.

Kuben er leveret med intelligente PDU´er forberedt til DCIM software som kan snakke sammen med Vestforbrændingens eksisterende Overvågningsløsning.

Eco Techniq har ligeledes forestået installationsarbejderne, idriftsætningen og signaloverførsler fra hardware og UPS anlæg til eksisterende overvågningsanlæg. 

Entreprisen omfattede desuden en komplet byggemodning af lokaler herunder etablering af vægge,døre, maler,ramper og hævede datagulve.

Hotel Ascot – Køl

Vi har i samarbejde med Adserballe og Knudsen etableret køl til mere en 100 hotel værelser på hotel Ascot i København.

Der er etableret køleanlæg i gården og der er udført rørarbejde til de indbyggede fancoil skjult over loft.

Gæsten kan så på værelser justere temperaturen ved hjælp af digitalt display.

Enterprise sum 3,5 mio. udført fra 2019-2020.

Næstved Kommune

I samarbejde med Næstved kommunes energiteam har vi screenet flere anlæg i kommunen herunder anlægget på Fensmark skole.

Der blev foretaget energi beregninger på udskiftning af anlæg til klasselokale og der blev beregnet en fornuftig tilbagebetalingstid.

Det eksisterende anlæg blev udskiftet til nyt energivenligt anlæg med genvinding. Kanalerne blev omlagt, samt anlægget blev tilsluttet eksisterende CTS udført december 2020 pris ca. 750.000 kr.

Trygg-Hansa – nyt datacenter hovedsæde Stockholm.

Opgaven bestod i at etablere et netværksredundant datacenter til Trygg-Hansa´s hovedsæde i Stockholm.

Der er leveret og installeret et redundant datacenter hos Trygg-Hansa bestående af i alt 40 serverrack fordelt ud på 2 datarum.

Det blev udført som et dobbelt stjerne redundant netværk mellem de to rum og serverracks som i alt udmøntede sig til 4000 kobber netværksporte og 4000 fiberoptiske udtag. Kobber kablingen blev udført med en CommScope cat6a løsning og den fiberoptiske løsning blev udført som en MPO løsning ligeledes fra CommScope.

Serverracks og cable management mm blev valgt med den danske produceret Cabinet løsning.

Udover datacenter bestod opgaven i at fremføre en ny redundant fiberback fra det nye datacenter til resten af hovedsædets 36 under x-felter.

Løsningen blev certificeret med 25års system og applikationsgaranti sammen med CommScope.

IT-universitetet i København

Kommende opgave

Etablering af køl samt backup køl for IT-universitetet i København, til deres nye serverrum.

Der bliver etableret køl til Inrow køler fra deres eksisterende hovedkøleanlæg samt etableret et system for nødkøling i forbindelse med svigt på hovedanlæg eller strømsvigt.

Anlægget er virkelig kritisk for universitetet og er derfor udført i i højkvalitet.

Enterprisesum 600.000 kr. udført 2021

  Få et uforpligtende tilbud!

  Kontakt os gennem formularen

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste større eller mindre teknik projekt. Vi har mange års erfaring i branchen, og mere end 40 kompetente montører, teknikere, lærlinge og funktionærer. 

  Vi har stort fokus på energiforbrug og sikkerhed generelt, og søger at være innovative i El branchen, og skabe bæredygtige løsninger. 

  Skal vi være din nye Teknik partner? 
  Så kontakt os gennem kontaktformularen her, eller ring os op herunder. Så vi kun få en god og konstruktiv snak omkring dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig i mål. 

  Vi er din professionelle
  teknik partner

  Kontakt os i dag - Og få et uforpligtende tilbud på dit næste teknik projekt
  Vores partnere & certificeringer

  Eco Techniq Aps
  Lunikvej 23
  2670 Greve

  CVR: 32159095

  Følg med

  © Eco Techniq
  Design by PLICO