ABA

Automatisk brand alamering

Vi kan hjælpe med installation og montering af ABA systemer. Så kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig, med installation af ABA system. 

ABA løsning

Automatisk brand alamering

Opstår der en brand i en bygning eller i virksomheden, er de første sekunder meget vigtige for at kunne redde mennesker ud, det kræver at ABA anlægget er funktionelt, og serviceret.

I kombination med ABA anlæg findes der også, Automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL), Automatisk gasalarmanlæg (AGA), Automatisk rumslukningsanlæg (ARS), Varslingsanlæg (AVA), Automatisk brandventilationsanlæg (ABV), Overtryksventilation (OTV), Atriumsprinkling

Vi tilbyder: 

 • Lovpligtig service og vedligehold
 • Test af detektorer
 • Test af alarmoverførelse
 • Test af sirener eller anden varslingsform
 • Dokumentation

Vores kunder

  Få et uforpligtende tilbud!

  Kontakt os gennem formularen

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste større eller mindre teknik projekt. Vi har mange års erfaring i branchen, og mere end 40 kompetente montører, teknikere, lærlinge og funktionærer. 

  Vi har stort fokus på energiforbrug og sikkerhed generelt, og søger at være innovative i El branchen, og skabe bæredygtige løsninger. 

  Skal vi være din nye Teknik partner? 
  Så kontakt os gennem kontaktformularen her, eller ring os op herunder. Så vi kun få en god og konstruktiv snak omkring dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig i mål. 

  Vi er din professionelle
  teknik partner

  Kontakt os i dag - Og få et uforpligtende tilbud på dit næste teknik projekt
  Vores partnere & certificeringer

  Eco Techniq Aps
  Lunikvej 23
  2670 Greve

  CVR: 32159095

  Følg med

  © Eco Techniq
  Design by PLICO